Kik vagyunk?

A Glo-Story több, mint 20 éve jelen van a divatpiacon. A legújabb trendeket követve kínálunk Vásárlóinknak minőségi felső ruházati termékeket, legyen az sportos, elegáns vagy divatos kategória. Nálunk be tudsz vásárolni az egész családnak! 

Miért válassz minket?

🔸 Minőség. Számunkra első számú szempont! A pólóktól a pulóvereken át, a kötött termékeken keresztül a kabátokig minden termékünk garantáltan minőségi darab. Össztermékeink magasfokú minőségét vásárlóink is rendszeresen kiemelik visszajelzéseikben!

🔸 Gyors kiszállítás. Partnercégünk a csomagfeladástól számítva 24 órán belül kiszállítja a csomagot. Abban az esetben, ha rendelésed meghaladja a 10.000 Ft-ot, a szállítás ingyenes!

🔸 Ingyenes termékcsere. Amennyiben a rendelt termék nem megfelelő méretű, a csereterméket ingyenesen, szállítási költség nélkül küldjük el Neked.

🔸 Egyediség. Számos nyomott pólónkra hazai grafikus csapatunknak köszönhetően olyan minták kerülhetnek fel, amellyel máshol nem találkozhatsz. 

🔸 100% fésült pamut. Rövid- és hosszú ujjú pólóink 100% fésült pamutból készültek. Ez azért előnyös, mert mosás után is kiválóan megőrzik formájukat, vasalni sem szükséges. Az egyedi, nyomott mintájú darabok sem fakulnak ki vagy törik meg rajtuk a minta.

🔸 Innováció. Budapesti nyomdánkban lehetőség van helyben lenyomni a legújabb grafikáinkat. Ez a gyárunk lehetővé teszi az egyedi, mintás pólók tervezését és gyártását olyan kivételes technológiával, ami lehetővé teszi például a hologramos, strasszos, csillogós vagy metálfényű minták lenyomását is. 

🔸 VIP Klubtagság. Glo-Story klubtagként +15 nap visszaküldés vagy csere lehetséges amellett, hogy számos egyéb kedvezményt is biztosítunk! Csatlakozz VIP Klubunkhoz!